Nieuws
Wij streven er naar deze site zo compleet mogelijk te maken,
heeft u desondanks toch nog vragen mail dan naar:
secretariaat@ovzuidland.nl

Zuidland zorgt dat de herinnering blijft

 

 

 

 

Spijkenisse - Burgemeester Salet ontving vrijdag de eerste dvd van de Bevrijdingstaptoe 2015 uit handen van de voorzitter van de Oranjevereniging Zuidland, de heer Adriaan van der Pols.

 

70 Jaar bevrijding werd op 2 mei jl.in Zuidland groots gevierd.

 

Militaire voertuigen en taptoe
De dvd laat onder meer een korte impressie zien van de aankomst van de militaire voertuigen in het dorp, geflankeerd door een aantal schitterende muziekkorpsen uit het hele land. De muziekkorpsen namen 's avonds deel aan een feestelijke taptoe. De anderhalf uur durende show is mooi verfilmd en nu op dvd verkrijgbaar.
 

Bestellen
De dvd is voor leden van de Oranjevereniging Zuidland te koop voor € 7,50; niet-leden betalen € 10,00. De dvd is per e-mail te bestellen via de website www.ovzuidland.nl of telefonisch via:

06 81 976 046 of 06 51 700 988

(b.g.g. voicemail inspreken met naam, adres, telefoonnummer).

 

Collecte
Na afloop van de taptoe is een collecte gehouden. Normaal gesproken zou de Oranjevereniging dit bedrag gebruikt hebben om het spaarpotje aan te vullen, maar dit keer is de opbrengst bestemd voor de aardbevingslachtoffers in Nepal. Er is een mooi bedrag van elfhonderd en veertig euro opgehaald.

Het eerste exemplaar van de dvd is voor de burgemeester. Foto: René Bakker.

 

Algemene Ledenvergadering

 

 

 

 

Maandag 30 januari 2017

Scheijdelveweg 7-o, Zuidland

Aanvang 20:00 uur

 

Het bestuur van de Oranjevereniging Zuidland nodigt haar leden uit voor de

Algemene Ledenvergadering, die wordt gehouden op 30 januari 2017 op het adres van Timmer-, Metsel- en Onderhoudsbedrijf Van Gijzen, gelegen op het Industrieterrein Harregat.

 

Naast de gebruikelijke onderwerpen worden het programma rondom de viering van Koningsdag op 27 april en de extra activiteiten op 29 april ter ere van de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander toegelicht.

 

Het jaarverslag en de financiële stukken zijn vanaf vandaag opvraagbaar bij het secretariaat van de vereniging secretariaat@ovzuidland.nl Tijdens de vergadering worden de stukken toegelicht.

 

 

Sport- en Hobbymarkt

 

 

 

 

Al vele jaren presenteert een aantal verenigingen hun hobby/club/vrijwilligersinitiatief, tot groot plezier van de bezoekers, tijdens Koningsdag in Zuidland. Dit jaar valt Koningsdag op woensdag 27 april 2016.

 

Wij willen dit graag uitbreiden naar een ‘sport- en hobbymarkt’, waar alle verenigingen en clubs hun vrijetijdsbesteding kunnen tonen en leden kunnen werven. Wij geven u graag de mogelijkheid hieraan deel te nemen.

 

Er kan een kraam worden gereserveerd, maar er kan ook voor een andere opzet worden gekozen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reserveren van een stuk straat voor activiteiten. Wij denken hierin graag met u mee over de mogelijkheden.

Op deze manier maken wij de markt nog interessanter voor groot en klein en heeft u een extra kans om uw vereniging, club of vrijwilligersinitiatief te presenteren en leden te werven.

 

Aanmelden kan tot 1 maart 2016 door bijgaand inschrijfformulier volledig in te vullen en terug te sturen per e-mail aan secretariaat@ovzuidland.nl

Voor nadere informatie kunt u bellen naar telefoonnummer:

06 51 700 988 (secretariaat; voorkeur na 17:00 uur) of

06 81 976 046 (voorzitter).

 

Wilt u in aanmerking komen voor deelname aan onze gewaagde maar hilarische zeskamp? Ook dat kan worden opgeven via hetzelfde formulier.  

Wij hopen op een mooie samenwerking.

 

 

2016-01 Sport- en Hobbymarkt Koningsdag - inschrijfformulier.docx