De Oranjekrant heeft een nieuwe jas

De Oranjekrant viel afgelopen week bij alle Slandenaars in de bus. En deze keer zit hij in een nieuw jasje.

De afgelopen maanden werkte de kleine redactie vol overgave aan de nieuwe vormgeving. Die vormgeving moet er voor zorgen dat de artikelen nog beter tot hun recht komen dan voorheen het geval was. De Oranjekrant is een opvallend magazine, dat jaarlijks verschijnt. Een magazine met verhalen over bekende Slandenaars en hun link met Koningsdag. En natuurlijk staat het magazine boordevol informatie over de 2018 editie van Koningsdag. In deze Oranjekrant onder meer aandacht voor zonneauto Nuna, voor 5 jaar Koning Willem Alexander, het zwembad Molengors en de Zuidlandse wijkagente.

Geen exemplaar ontvangen? Geen probleem. U kunt er wellicht een zien te bemachtigen bij MCD Zuidland of Boerderijwinkel Zevenbergen. En als ze daar op zijn, kunt u de Oranjekrant altijd nog online bekijken.

 

Geef een reactie