Muziek op het Beneen

Wéér muziek op het BENÊEN.

Wijziging: ‘Muziek op het Benêen’ vindt plaats in de grote zaal van de Drenkwaard

Dit jaar organiseert Oranjevereniging Zuidland alweer voor de tiende keer de Muziekavond op ‘Het Benêen’. Lekker knus, met de sfeer van een festival en eten en drinken dichtbij.

Pinnen Ja Graag

Tijdens “muziek op t benêen” zijn pin betalingen mogelijk!

 

Avond programma

16.00 – De Helden
16.45 – Claudia Ansel
17.00 – De Helden
17.45 – Claudia Ansel
18.00 – De Helden
19.00 – Claudia Ansel
19.30 – Helene Fischer Tribute by Nataschsa
20.00 – Joost Mag Het Weten
20.45 -Larry Cook Brass Band
21.15  – Joost Mag Het Weten
22.00 – Larry Cook Brass Band
22.30 – Joost Mag Het Weten

Coverband De Helden
Wie heeft ze al niet een keer gezien of over ze gehoord? Al jaren staat
De Helden garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance.
De Helden brengt je een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed. Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste pop-, disco-, soul- en rockhits uit de jaren 80, 90 en 0, aangevuld met hedendaagse pop. Liedjes waarvan een ieder minstens een paar regels kan meezingen en waarbij steeds dezelfde vuistregels centraal staan: herkenbaarheid en vooral dansbaarheid!

Claudia Ansel
In de pauzes van De Helden verzorgt de Zuid-Limburgse Claudia Ansel met haar DJ voor de warming-up in aanloop naar een mini Schlagerfestival waarin zowel Claudia als Helene Fischer look- and soundalike Natascha zullen zorgen voor een echt Oktoberfest-gevoel. En dat terwijl het toch pas 27 april is. Claudia Ansel is per toeval ontdekt door haar in middels goede vriend André Wolff van Die Kolibris tijdens een opnamesessie van het nummer ‘Ich bin wie Du’ van Marianne Rosenberg. Claudia heeft altijd al iets gehad met de muziek van de Duitse zender WDR-4 en is  blij dat ze de kans gekregen heeft om van haar passie haar dagelijkse kost te maken. Haar optredens geven haar de dagelijkse dosis vitamines die ze nodig heeft en Claudia is daarbij zeer vereerd dat ze deze vitamines over mag dragen op alle mensen die – net als zij – óók van Schlagers houden. Van ‘Schatzi schenk mir ein foto’ tot aan ‘Schuhe an’; alle bekende feestnummers kent Claudia op haar duimpje!

Natascha
Natascha, die tijdens Koningsdag een Helene Fischer Tribute ten gehore zal brengen, heeft jarenlange podiumervaring. En niet alleen dat. Ze heeft een prachtige outfit en natuurlijk een gouden stem. Als deze geroutineerde blondine de bühne betreedt bespeelt ze met passie en overgave haar publiek. Haar optredens zijn niet onopgemerkt gebleven. Vaak kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening. In een 30 minuten optreden brengt Natascha de beste hits van Duitslands Schlager königin Helene Fisher ten gehore; ‘Atemlos’, ‘Mitten im Paradies’, ‘Lass mich in dein Leben’, ‘Immer Wieder’ en vele andere meezingers.

Joost Mag Het Weten!

Op verzoek van zeer velen sluit een oude bekende de avond af: Joost Mag Het Weten! neemt je mee op een reis door de Nederlandstalige pophistorie, waarbij alle hoogte punten vanaf de jaren zeventig tot aan nu voorbij komen. Van Boudewijn de Groot tot BLØF en van Doe Maar tot Nick en Simon. In een drie uur durende show werkt Joost Mag Het Weten! van mooie luisterliedjes zoals ‘Het Water’ van Marco Borsato, naar meezingers zoals ‘Viva Hollandia’ van Wolter Kroes. Medleys waarin je om de minuut met weer een andere grote hit uit de Nederlandstalige pophistorie om je oren geslagen wordt. Kortom, Joost Mag Het Weten! neemt het publiek mee op een reis door de tijd waarbij er voor iedereen iets te zingen en te dansen valt. Als het je lukt om stil te blijven staan, mag je het eerste uur nog rustig van een afstandje toekijken en luisteren, het tweede uur zal Joost Mag Het Weten! je leren dansen en zingen terwijl de band in het derde uur meedogenloos toeslaat. Feesten, springen en meeblêren tot je erbij neervalt,dus. En oh ja, kijk een beetje uit waar je gaat staan, want JMHW! sleept alles en iedereen mee het podium op.

Larry Cook Brass Band
In de pauzes van JMHW! zal de Larry Cook Brass Band van zich laten horen. Het recept: acht muzi kanten, een vleugje golden oldies, een eetlepel hedendaagse muziek, vijf liter humor en twee gram onzin. Roer dit alles goed door elkaar en het feest is compleet. De band bestaat sinds 2008 en doet er alles aan om blaasmuziek op een hoger niveau te tillen. En dat lijkt te lukken. Door de ongekende passie en enthousiasme wordt de band regelmatig uitgenodigd op dorpsfeesten, festivals en bedrijfsfeesten. De 8 Larries brengen een grote show met bekende hits in een feestjasje, waarbij grappige showen dansacts niet worden geschuwd. Doordat de arrangementen zelf worden geschreven is er een breed repertoire ontstaan met verrassende combinaties van instrumenten, stijlen en speeltechnieken. Of het nu gaat om de golden oldies als ‘The Way To Amarillo’, popmuziek als ‘Take On Me’, of rock als AC/DC en Van Halen, alles komt voorbij. Zoals altijd vraagt de  Oranje-vereniging of bands nog speciale wensen heeft tijdens de shows. En daarover kon de Larry Cook Brass Band kort zijn. ‘Als er maar een bak bier klaar staat’, was het antwoord.