Uitreiking bekers “75 jaar vrijheid”


Vanaf 11 mei a.s. worden herdenkingsbekers uitgereikt aan alle basisschool kinderen in Zuidland. De bekers zullen aan de schoolleiding worden overhandigd en dan verder uitgedeeld aan de kinderen.

herdenkingsbekerNatuurlijk kunnen ook de kinderen uit Zuidland welke op een andere school buiten Zuidland zitten deze herdenkingsbeker krijgen.

U kunt uw kind(eren) welke buiten Zuidland op school gaan aanmelden via het formulier op onze website.

gedichten 75jaar

Tijdens het uitreiken van de bekers zullen bij ook de winnaars bekend worden gemaakt van de 4 mooiste gedichten. Foto’s daarvan volgen na de uitreiking…

 

 

 

Mini-editie Oranjekrant is onderweg / bezorgd

Geen feest, maar wat dan wel ?

Vandaag of morgen ontvangt u de mini-editie van de Oranjekrant.

Wij hebben gemeend om de komende dagen toch een deel van de geplande Oranjekrant informatie voor u beschikbaar te maken. Het is maar liefst 75 jaar geleden dat de bevrijding een feit was geworden. Dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan, het is nu het moment om dat enigszins te herdenken.

Met deze mini-editie kunnen we ook nog een minimale planning meegeven, hopelijk kunnen we de komende dagen toch nog wat plezier beleven aan wat nog wel mogelijk is. We kunnen het samen!

Hierbij ook de digitale versie voor het geval u de brievenbus mini-editie mist.

Veel plezier alvast ondanks de beperkingen!

Kleurplaat of Tekening maken t.b.v. Bernissesteyn en Hart van Zuidland

In plaats van een kleurplaat of tekening maken voor de Oranjevereniging hebben we dit jaar gekozen om dit aan Bernissesteyn en het Hart van Zuidland aan te bieden.

De kleurplaat of tekening gebruiken voor jouw eigen Opa of Oma of voor iemand in de buurt die wat extra aandacht kan gebruiken mag natuurlijk ook!

De bewoners daar verdienen extra aandacht, wat hebben ze niet moeten missen de afgelopen weken.

Kijk op de kleurplaten pagina van deze website voor verdere instructies.

Vergeet vooral ook niet ook je naam op de tekening of kleurplaat te plaatsen!

Veel plezier!