Oranjevereniging Zuidland: Heel Zuidland Bakt !!!

Oranjevereniging organiseert Heel Zuidland Bakt!

Onze Koning en Koningin vieren 2 februari 2022 hun 20-jarig huwelijk. Dit willen wij vieren met een groot bakfeest. Naar het populaire programma Heel Holland Bakt, presenteren wij nu Heel Zuidland Bakt !

Omstandigheden:

Vanwege de coronapandemie zal dit evenement waarschijnlijk in een kleinere vorm plaatsvinden, maar de vereniging hoopt op jouw deelname en interesse! Wij zorgen dat jullie gebakken zitten. Dus de juiste omstandigheden, ook als het wat minder bak-weer is, wij regelen de juiste ruimte, en natuurlijk met goede verwarming, en voldoende ovens, de juiste materialen en vooral een gezellige leuke sfeer… Doe vooral mee !!!

Voorronde

Op zaterdag 12 februari 2022 vindt de voorronde van Heel Zuidland Bakt! plaats. Iedereen mag hier aan meedoen. Het enige wat je hoeft te doen, is thuis een heerlijke taart bakken, en jezelf aanmelden. Dit kan via onderstaande link. Geef jouw naam, adres en leeftijd door en omschrijf de taart die je gaat bakken. Aanmelden kan tot zaterdag 5 februari. Hierna ontvang je van ons alle verdere info.

In ieder geval lever je de taart in op zaterdag 12 februari 2022 bij de Muziektent op de Ring in Zuidland. Een professionele bak-jury beoordeelt alle taarten en maakt daarna de vijf finalisten bekend.  Na afloop worden de beoordeelde taarten verkocht via Facebook en Instagram. De opbrengst gaat naar Speeltuinvereniging De Vlielander in Zuidland.

Jeugd

Uit de categorie ‘jeugd’ (6 – 16 jaar) zullen na afloop van de voorronde direct de winnaars worden bepaald. Er zijn 3 leuke prijzen te winnen! De jeugd hoort na afloop of zij een prijs gewonnen hebben met hun zelfgemaakte taart.

De Finale

Tenslotte vindt op 5 maart 2022 de finale voor de categorie ‘volwassenen’ plaats. Elk van de finalisten bakt een taart naar recept van onze chef-kok Nicolas Belot en mag daar vervolgens zijn of haar eigen invulling aan geven. Alle finalisten bakken hun taart op de Breedstraat in Zuidland, in een professionele bak-tent met al het benodigde materiaal. De vijf finalisten maken kans op mooie prijzen, waaronder een lunch in sterrenrestaurant Fred in Rotterdam!

Mocht het vanwege de dan geldende coronamaatregelen niet mogelijk zijn om de finale met publiek te laten plaatsvinden, dan zal de finale achteraf te bekijken zijn via het YouTube kanaal van Oranjevereniging Zuidland.

Aanmelden

Vind je het leuk om te bakken? Of ben je fan van Heel Holland Bakt?
Wordt er thuis graag gebakken met kinderen of kleinkinderen? Geef je dan snel op voor Heel Zuidland Bakt!

Aanmelden via online formulier: Aanmelden voor Heel Zuidland Bakt! (google.com)

Alle details staan ook in deze flyer, welke nog verder verspreid zal worden.

Houd de website en Facebook- en Instagrampagina van Oranjevereniging Zuidland in de gaten voor de laatste berichtgeving.

Vragen zijn altijd mogelijk, laat het ons weten !