Oranje Pub Quizz Koningsdag 2021

Oranjevereniging Zuidland organiseert dit jaar een Oranje PubQuizz.

Wanneer: Koningsdag dinsdag 27 april
Tijd : 16:00 tot 18:30

Hier kunt u zich aanmelden

  • Aanmelden voor deze Oranje PubQuiz is belangrijk, met de aanmelding vooraf hebben wij contact gegevens waarmee het ook mogelijk wordt om kans te maken op enkele leuke prijzen.
Afbeelding van Garaz via Pixabay

Vanuit de Welkomkerk in Zuidland presenteert de Oranjevereniging samen met IQuizzen een leuke online Pubquiz van 5 rondes. Elke ronde heeft een ander thema en bestaat uit 10 vragen. De antwoorden op de vragen kunnen digitaal ingestuurd worden via online antwoordformulieren.

De Oranje Pubquiz wordt uitgezonden via een livestream op YouTube.  De quizmaster en co-hosten worden bij de quiz muzikaal ondersteund door de band Joost Mag Het Weten (JMHW!), en ook enkele bekende Slandenaren komen aan bod in de quiz. Kortom genoeg ingrediënten voor een gezellige middag!

Iedereen kan gratis deelnemen aan de quiz en meestrijden om enkele leuke quizprijzen.

Alvast even korte uitleg voor straks:
Enerzijds heeft u straks de livestream via Youtube online staan, misschien kunt u dat op uw Smart TV openen of op een iPad of computer. Voor de Quizz opent u nog een extra webpagina waarbij de vragen worden gepresenteerd en waarbij antwoorden ingevoerd kunnen worden. Het leukst is om beide goed te kunnen volgen.

U kunt deelnemen zoals u dat wilt, alleen of samen of met een vriendengroep, dat is aan u.

Verdere instructies over hoe en waarmee u straks verbinding kunt maken volgen zonodig nog.