Oranje Lampionnenoptocht Zuidland ter ere van de 16e verjaardag van prinses Amalia

 

Zaterdag 7 december 2019
Oranje Lampionnenoptocht Zuidland
Verzamelen 18:15 uur
Winkelcentrum ’s Lands Hof

De Oranjevereniging Zuidland organiseert in samenwerking met de Winkeliersvereniging Zuidland op zaterdag 7 december 2019 een Oranje Lampionnenoptocht ter ere van de zestiende verjaardag van prinses Amalia. Doe je mee? Neem een lampion mee en kom gezellig naar Winkelcentrum ’s Lands Hof.

Lampionnenpracht
Heb je nog geen lampion? Je kunt een lampion kopen bij Cigo in het winkelcentrum, maar hoe leuk is het om een lampion zelf te maken. Je kunt dit thuis doen, maar ook via de Buitenschoolse Opvang in Zuidland. Kom je er op 7 december achter dat je de lampion vergeten bent en wil je toch meedoen? Geen nood! Je kan altijd meedoen. Laat het even weten bij de promotietent van de vereniging.

Lichtjesparade
Op de avond van de optocht zorgt de Oranjevereniging Zuidland dat ieder kind een stokje met een lampje krijgt voor de lampion. Je kunt dit ophalen bij de promotiekraam van de Oranjevereniging.

Programma
Na het zien van een dansoptreden van GrapeFine om 18:15 uur onder het genot van warme chocolademelk of glühwein met iets lekkers opent rond 18:30 uur de Showbrassband Thalita de optocht met een kort optreden, waarna rond 18:45 uur de optocht door het dorp aanvangt. Bij terugkomst rond 19:15 uur geeft de showbrassband nog een kleine toegift.

Inlichtingen:
Jeugdcommissie (te bereiken op de scholen): Anne van der Pols, Linda Westdijk
Secretariaat: Annechristien van Meggelen (Tel. 06 51 700 988) mail: secretariaat@ovzuidland.nl