Winter lampionoptocht 11 december kan toch niet doorgaan!!!

Het is een tijd van twee stappen vooruit en weer één achteruit.

Door de sterke toename van het aantal coronabesmettingen en de nieuwe richtlijnen welke afgelopen weekend bekend zijn gemaakt kan de geplande lampionoptocht van 11 december a.s. helaas toch niet doorgaan.

Het zag er steeds naar uit dat we dit evenement op 11 december a.s. konden organiseren. Alle voorbereidingen waren getroffen, de muziekkorpsen besproken en prinses Elza ons zou komen vergezellen, de winkeliers zouden een hapje en drankje verzorgen, de verlichting is opgehangen in het centrum van het dorp en de huis-aan-huis brochure met de route lag al bij de drukker.
Jammer, maar het is even niet anders.

Wij hopen in de nabije toekomst alsnog een lampionoptocht te kunnen organiseren. Wij houden u op de hoogte via Facebook, Instagram en de website www.ovzuidland.nl