*** Vooraankondiging Koningsdag 2022

*** Update 9-april-2022

Hierbij alvast nadere details met de viering van Koningsdag en overige activiteiten daaromheen.

— Vooraankondiging Koningsdag 2022 

Na 2 jaar komt ook de Kindermarkt weer terug op Koningsdag! Deze vindt dit jaar plaats van 11:00 – 14:00 uur. De kinderen van de basisscholen in Zuidland zijn inmiddels al hierover geïnformeerd via school.

Let op! De kindermarkt is bedoeld voor de kinderen in de leeftijd van de groepen 4 t/m 8. Zij kunnen zich nog opgeven t/m zaterdag 23 april 2022. Dit kan via het e-mailadres planning@ovzuidland.nl. Opgeven mag in twee- of drietallen.

Op Koningsdag mogen na afloop van de aubade, vanaf 10:45 uur, de kraampjes worden ingericht. Dit mag zo origineel en feestelijk mogelijk, want er kunnen natuurlijk weer leuke prijzen gewonnen worden! Geef je dus gauw op, verkoop je oude speelgoed en verdien een leuk zakcentje op Koningsdag!

Het gehele programma voor de Oranjeweek 2022:

 

Update 20 maart 2022:

Yes! Koningsdag komt er weer aan en het ziet er naar uit dat we Koningsdag weer gezellig met elkaar kunnen vieren op het dorp, als vanouds.

Lees snel verder: Programma Koningsdag 2022