Gezellige jaaropening 2023

Vanavond was er voor alle vrijwilligers van de Oranjevereniging inclusief het thuisfront, een openingsavond georganiseerd in de kantine van de korfbalvereniging.

Na binnenkomst en bakje koffie of thee met wat lekkers erbij werd het lopend buffet klaargezet en konden we smullen van een hapje en een drankje. Mooi te zien dat er zoveel onderlinge contacten ontstaan door zo’n gezellige avond.

Hierna werden een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Daarna werden nog een aantal rondjes bingo georganiseerd onder de bezielende leiding van een van onze vrijwilligers, een ervaren bingo-bal-leider. Hierbij was ook hulp van een aantal kinderen in diverse leeftijden een handige bijkomstigheid want wie kent het niet “wat voor nummer was dat nu”?

Van jong tot oud werden diverse leuke prijzen uitgereikt.

Hierbij een aantal foto’s van deze avond

2023-01 Jaaropening vrijwilligers van Oranjevereniging Zuidland