Impressie Koningsmiddag / Zuidland 2019

Vanwege dreigend slecht weer had de Oranjevereniging Zuidland besloten de koningsdagactiviteiten naar een overdekte locatie te verplaatsen. De festiviteiten rondom Koningsdag vinden normaal plaats op de Ring en de Breedstraat, in het hart van het dorp op Voorne-Putten.

Zuidland – Er was regen en er was windkracht vijf voorspeld, misschien zes, daarom had Voorzitter Adriaan van der Pols besloten het evenement te verplaatsen naar Sporthal Drenkwaard. Van der Pols had nog de regionale weerman Ed Aldus gebeld voor een zo lokaal mogelijk toegespitste voorspelling. ,,Ook hij verwachtte dat het bar en boos werd.” Uiteindelijk bleek het allemaal mee te vallen en kon de traditionele Zeskamp gewoon buiten plaatsvinden, voor de Sporthal. Een korte impressie door Roel van Deursen.