Onthulling van LEVENSLICHT donderdag 30 januari a.s.

Stilstaan bij Holocaustslachtoffers

In aanwezigheid van Rotterdamse nabestaanden, burgemeester Aboutaleb, staatssecretaris Blokhuis van VWS en voorzitter Gerdi Verbeet van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, presenteert Kunstenaar Daan Roosegaarde LEVENSLICHT in Rotterdam.

Het is 75 jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd. Over heel de wereld wordt daarbij stilgestaan. Om stil te staan bij de Holocaustslachtoffers uit Spijkenisse, Heenvliet en Zuidland, is het tijdelijke Holocaustmonument Levenslicht ook in Nissewaard te zien. Het Levenslicht is goed zichtbaar als het donker is.

Bij de bijeenkomst in Zuidland is de ontvangst door Burgemeester Foort van Oosten in de Dorpskerk (Kerkstraat) vanaf 19:00; de start is om 19:30 en zangkoor Rejoice werkt mee.

Zie ook bijgaand bericht hierover klik hier voor bericht.

Poster bijeenkomsten Levenslicht