Hang jij de vlag uit op Koningsdag?

Met de leukste producten van DVC maak jij er een feestje van!

Koningsdag komt eraan! Helaas ook dit jaar geen gezellige optocht, knusse braderiën en spetterende oranjefeesten… Desalniettemin maken we er gewoon een feestelijke dag van en hangen zelf de slingers op! Heb jij alles in huis om Koning Willem-Alexander op 27 april in het zonnetje te zetten?

Profiteer nu van leuke kortingen tijdens de Nederlandse vlagdagen bij DVC! Kies bijvoorbeeld voor de aantrekkelijk geprijsde vlagpakketten met pakketvoordeel, oplopend tot wel 18% t.o.v. losse producten. In één keer klaar om te vlaggen!

Klik op deze link voor verdere informatie.

PS: Natuurlijk kan je ook terecht bij de Mollerie, gewoon in Zuidland, voor een nieuwe vlag, wimpel of vlaggestok en andere feestproducten!